Rólunk

  Google TOP 10 hirdetés kezelése

 LOKÁLIS Kampányok, maximumra járatva

Google kampánykezelés vállalkozásoknak. Szeretnéd könnyen elérni a célközönségedet a Google keresőben?

Akkor bízd kampányaidat egy profi csapatra!

Gyere, és dolgozzunk együtt!

Miért válassz bennünket?

  • Éves szinten milliós nagyságrendben kezelünk hirdetéseket, amelyek nagyszerű eredményekkel futnak.

  • Számos vállalkozás bevételének nagy hányada Google hirdetésekből származik, így erős felelősséget érzünk az iránt, hogy magas színvonalú szolgáltatást nyújtsunk partnereinknek.

  • Mi is folyamatosan tanuljuk az újdonságokat , így mindig naprakész szolgáltatást tudunk nyújtani ügyfeleinknek.          Mire számíthatsz?

  • A Google keresőjében könnyen meg fognak találni azok az emberek, akik a potenciális vásárlóid lehetnek.Akár már pár nap alatt a Google első találata lehetsz, így nem kell hónapokig várni, amíg előrébb kerülsz a találati listán.A kulcsszavas kampányok mellett rengeteg más lehetőség áll rendelkezésre: képes hirdetések.Üzleti törekvésünk, hogy hosszú távon együtt dolgozzunk, ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy elégedett légy az eredményekkel.

Garancia

Ebben a szakmában nagyon nehéz garanciát vállalni, mivel számtalan szereplője van a játéknak: Google, konkurens hirdetések, weboldal minősége, meghirdetett termék vagy szolgáltatás minősége, a termék - szolgáltatás ára,... és lehetne még sorolni. Éppen ezért arra nem vállalhat egy ügynökség sem garanciát, hogy biztosan minden megtérül. Hozzánk is gyakran érkezik olyan kérdés, illetve igény, hogy mi az a konverziószám amit mi előre garantálunk és ugye garanciát vállalunk az elköltött Google büdzsére is? - Visszatérítjük-e a költésüket kudarc esetén?Sajnos nem tudunk sem becslésekbe bocsátkozni előre, sem garanciát vállalni a költés megtérülésére,
Ha valamire mégis garanciát lehet vállalni, az a munka (kampánykezelés) minősége.

  Folyamatos kommunikáció, rendszerben gondolkodás

Nálunk nem csak "történnek" a dolgok a fiókokban, mi mindent alaposan tervezünk, implementálunk. Nincs mellébeszélés, transzparens módon, rendszeresen beszámolunk a kampányok eredményeiről, arról, mivel foglalkoztunk, mit tervezünk csinálni, elemezzük az adatokat és egyeztetünk, valamint megbeszéljük a szezonalításhoz és eredményekhez köthető következő lépéseket. Nekünk fontos a partneri jó viszony kiépítése, hiszen egy irányba tartunk, a sikereink pedig közösek!

AZON HAZAI ÜGYNÖKSÉG KÖZÉ TARTOZUNK, AHOL HÁZON BELÜL MEGTALÁLHATÓ A FEJLESZTŐI, A VIDEO ÉS GRAFIKAI, VALAMINT A TANÁCSADÓI CSAPAT IS.

BÜSZKÉN VALLJUK, HOGY A MUNKÁNK SORÁN A RÉSZLETES TERVEZÉST, AZ EGÉSZ FOLYAMATOT ÁTJÁRÓ ÁTLÁTHATÓSÁGOT ÉS A MEGBÍZHATÓSÁGOT TARTJUK SZEM ELŐTT.